Pretraga

Lokacija :Budzet :

Površina :

DUKLEY GARDENS - Elitne rezidencije

Adresa :

Zavala
Budva
Primorje
Crna Gora

Dodatno :

  • Novogradnja
  • Lux

Finansijske informacije :

Cijena Po dogovoru

Detalji :

Posebna ponuda Lux nekretnine

 

Država Crna Gora nalazi se u samom srcu Evrope. Rajsko je mjesto okruženo veličanstvenim planinama i čistim vodama Jadranskog mora.

U samom srcu primorskog dijela Crne Gore, na Budvanskoj rivijeri, nalazi se poluostrvo Zavala, na kome su smještene prekrasne rezidencije ekskluzivnog stambenog kompleksa Dukley Gardens.

Osnovna ideja bila je stvaranje modernog luksuznog stambenog kompleksa koji se uklapa u prirodno okruženje. Arhitektura projekta objedinjuje u sebi principe minimalizma, visoke tehnologije, uklapajući se istovremeno u lokalnu stilsku tradiciju.


Kompleks obuhvata ukupno 36 rezidencija, sa 202 luksuzna apartmana od 77 do 639 m2. Sve je nevjerojavatno dizajnirano i smišljeno do najmanjeg detalja. Luksuzni apartmani, ispunjeni svjetlom, funkcionalno dizajnirani, mogu pretvoriti Vaš san o savršenom domu u stvarnost. Veliki prozori, visoki plafoni, prekrasan pogled i prelijepo uređeni enterijeri čine ove stanove pravim umjetničkim djelom.

Sa prozora svakog stana otvara se predivan panoramski pogled na zelenilo mediteranskih vrtova, čiste vode Jadranskog mora, veličanstvene planinske vrhove i Stari grad - Budva. Mješoviti vrtovi u kombinaciji sa morskim vazduhom stvaraju posebno ugodnu mikroklimu Dukley Gardens-a…

Usluge najviše kategorije, opuštajući i uzbudljivi panoramski pogledi na blistavu obalu Budve, omogućavaju Vam da uronite u magičan svijet harmonije i odmora.

Povrsine stambenih jedinica:
Tip I
65 do 135m2, jednosobni apartmani

Tip II
140 do 195m2, dvosobni apartmani

Tip III
195 do 220m2, dvosobni i trosobni apartmani

Tip IV
300 do 544m2, trosobni penthouse sa velikim terasama na vrhu vile
   

UKOLIKO KUPUJETE PREKO AGENCIJE PRONOVA, NE NAPLAĆUJEMO VAM PROVIZIJE!!!


Jos dodatnih sadrzaja…kontaktirajte nas!

  

Geolokacija :

Zainteresovani ste za ovu nekretninu? Ostavite poruku!

Pretraga

Lokacija :Budzet :

Površina :

0 nekretnine su pronađene


PRONOVA NEKRETNINE

Slobode br. 64,
Podgorica, Montenegro

+382 69 300 775
+382 67 011 311
+382 20 213 116

 [email protected]

 Pronova