Pretraga

Lokacija :Budzet :

Površina :

Stan trosoban 136m2 + potkrovlje 60m2 u sivoj fazi, komforan, luksuzan stan, potpuno namjesten - Centar

Adresa :

19. Decembar
Centar
Podgorica
Crna Gora

Finansijske informacije :

Cijena 335 000 €

Detalji :

Terasa 3
Površina 196 m²
Dnevna soba 1
Broj spavaćih soba 3
Sprat 4
Broj kuhinja 1
Broj malih kupatila / WC 1
Broj kupatila 2

Hit ponuda: odlican i luksuzan stan u zgradi nove gradnje ispod brda Gorica u centru grada. Stan je trosoban, zaseban na cetvrtom spratu. Zgrada je sagradjena tako da na svakom spratu se nalazi iskljucivo jedan jedini stan.

Ispred stana u hodniku se nalazi manja ostava koja sluzi za drva za ogrijev. Iza samog ulaza se prostire predivan dom 136m2 sa potkrovljem u sivoj fazi 60m2.

U stanu su ugradjeni najsavremeniji gradjevinski materijali, a pored visokih plafona uradjeni su i lijepi gipsani radovi sa osvjetljenjem koji daju jos luksuzniji izgled stanu. U prostranom i prozracnom dnevnom boravku uradjen je i kamin a sa strane kuhinje i trpezarije se nalazi sank sa visecim stolicama. Iz dnevnog bopravka se izlazi na jako veliki i visoko ogradjeni balkon (zbog bezbjednosnih razloga za djecu) koji se prostire cijelom duzinom dnevnog boravka. Iz hodnika se direktno moze uci u kuhinju a u istom se takodje nalazi i ostava kao i toalet i prolaz za potkrovlje.

U spavacem bloku se nalaze tri spavace sobe od kojih jedna ima i svoje kupatilo. Druge dvije imaju djecije kupatilo i balkon.

U cijelom stanu je postavljem luksuzan namjestaj po narudzi iz Francuske i Italije. Escajg kao i ostalo posudje takodje ulazi u cijenu stana i koji je narucivan za posebne prilike i jako je prefinjen.

Ponuda je iskljucivo za ljubitelje komfora, udobnog porodicnog zivota kao i luksuza.

Geolokacija :

Zainteresovani ste za ovu nekretninu? Ostavite poruku!

Pretraga

Lokacija :Budzet :

Površina :

0 nekretnine su pronađene


PRONOVA NEKRETNINE

Slobode br. 64,
Podgorica, Montenegro

+382 69 300 775
+382 67 011 311
+382 20 213 116

 [email protected]

 Pronova