Pretraga

Lokacija :Budzet :

Površina :

D O M X X I - BUDVA - Apartmani i poslovni prostori

Adresa :

Mediteranska street
Budva
Primorje
Crna Gora

Finansijske informacije :

Cijena Po dogovoru

Detalji :

Posebna ponuda Lux nekretnine

 

 
 

DOMXXI

DOM XXI je novi ekskluzivni projekat koji se gradi na 100 metara od Starog grada - istorijskog centra Budve, na obali Jadranskog mora. Jedinstveni projekat ovog objekta izabran je na međunarodnom arhitektonskom konkursu u kojem su učestvovali najbolji dizajnerski stidiji iz 23 zemlje svijeta. Projekat objedinjuje sve prednosti elitnih nekretnina:

Moderan arhitektonski stil

Dizajn objekta je osmišljen u modernom stilu dekonstruktivizma koji karakteriše vizuelna kompleksnost i neobična forma konstrukcije. Istovremeno, zahvaljujući upotrebi prirodnih materijala za završnu obradu, aritektura objekta se savršeno uklapa u ovdašnju arhitektonsku tradiciju. Stakleni zidovi u luksuznim apartmanima osim panoramskog pogleda daju mogućnost da se prostorije ispunjavaju vazduhom i svjetlošću. Udobno i funkcionalno planiranje, visoki plafoni i pametna organizacija prostora omogućavaju da se stvore neponovljivi enterijeri - od kraljevske klasike do praktičnog minimalizma.

Odlična lokacija

Objekat se gradi u blizini Starog grada, na 100 metara od Budvanske marine. Svega na 3 minuta hoda nalazi se plaža Mogren, okružena visokim stijenama koje kupače štite od vjetra i jakog ljetnjeg sunca. Zahvaljujući odličnoj lokaciji stanari objekta se nalaze u samom centru kulturnog života Budve. Na pješačkoj udaljenosti je obala i šetalište gdje su mnogobrojni restorani, kafići, butici moderne garderobe, parkovi i dječja igrališta.

Izgradnja po najnovijim ekološkim tehnologijama

U izgradnji objekta DOM XXI primjenjuju se najnovije ekološke tehnologije koje smanjuju uticaj građevinske aktivnosti na zdravlje čovjeka i životnu sredinu. Zahvaljujući savremenim tehnologijama upotreba energetskih i materijalnih resursa svodi se na minimum. U prostorijama se stvaraju najkomforniji uslovi koji se odnose na kvalitet vazduha, toplotne i akustičke parametre. U završnoj obradi objekta koristiće se kvalitetni prirodni materijali od vodećih svjetskih proizvođača.

Razvijena infrastruktura

Objekat ima 12 spratova koji su povezani modernim bešumnim liftovima. Garaža sa 70 parking mjesta je predviđena na tri podzemne etaže. Spratovi od 1. do 3. su namjenjeni za poslovne prostore, butike, samoposluge, filijalu banke, restoran, Spa i fitnes centar. Od 3. do 10. sprata predviđeno je 30 elitnih poslovnih apartmana i 2 penthausa.

Predivan panoramski pogled

Objekat je tako projektovan da se sa prozora svakog poslovnog apartmana otvara živopisan pogled na kristalno čisto Jadransko more, veličanstvene planinske vrhove, ostrvo Sv. Nikola, pokriveno mediteranskim rastinjem, arhitekturu Starog grada i Budvansku marinu.

Sigurnost stanara

U objektu su instalirani sigunosni sitemi, video nadzor i protivpožarni alarmi. Na ulazu će biti služba recepcije koja će konstantno kontrolisati pristup objektu.

VIP-usluga

Upravljačka kompanija će voditi računa o održavanju reda u zajedničkim prostorijama, tehničkoj ispravnosti liftova i opreme, baviće se prijemom i sortiranjem pošte za stanare i pomagaće u rješavanju svih svakodnavnih problema. U održavanje takođe ulazi i briga o biljkama i cvijeću oko i unutar objekta.

Garancija kvaliteta

Razvojem projekta bavi se jedna od najvećih kompanija za razvoj građevinskih projekata na teritoriji bivše Jugoslavije - Monterra. Za svoju višegodišnju istoriju kompanija je izgradila puno poznatih objekata i kompleksa od regionalnog značaja, u ukupnoj površini koja čini više od 2 000 000 m2. Svi objekti se grade prema individualnim projektima uz primjenu inovativne tehnologije i jedinstvenih inženjerskih rješenja, a kvalitet gradnje odgovara najvećim svjetskim standardima. 

Menadžer projekta je poznata američka korporacija Turner Construction, koja više od 100 godina uspješno realizuje projekte po cijelom svijetu: neboder Burj Khalifa (UAE), Kula Federacije (Rusija), Hermitage Plaza (Francuska), Međunarodni konferencijski centar (Velika Britanija).

Predaja objekta na korišćenje predviđena je na proljeće 2015. godine.

Geolokacija :

Zainteresovani ste za ovu nekretninu? Ostavite poruku!

Pretraga

Lokacija :Budzet :

Površina :

0 nekretnine su pronađene


PRONOVA NEKRETNINE

Slobode br. 64,
Podgorica, Montenegro

+382 69 300 775
+382 67 011 311
+382 20 213 116

 [email protected]

 Pronova