Pretraga

Lokacija :Budzet :

Površina :

Kuca 450m2 + ljetnjikovac 55m2, kompletno i luxuzno namjestena kuca - Tolosi

Adresa :

Tolosi bb
Tolosi
Podgorica
Crna Gora

Finansijske informacije :

Cijena Po dogovoru

Detalji :

Terasa 5
Površina 450 m²
Površina dvorišta 1 500 m²
Broj spavaćih soba 4
Broj kuhinja 2
Broj malih kupatila / WC 2
Broj kupatila 3

Porodicna, kompletno i luxusno namjestena kuca  450m2 sa pomocnim objektom - ljetnjikovcem 55m2, na placu 1500m2 u Tolosima. Kuca je izgradjena od kvalitetnog gradjevinskog materijala i planski je predvidjena za porodicnu kucu sa velikim, neopterecenim, svijetlim prostorima i konceptom stapanja kuce i dvorista.

Kuca i dvoriste imaju prilaz sa dvije strane, i ne nalaze se kraj prometnih ulica, vec imaju mir i privatnost, a opet u neposrednoj blizini se nalaze svi bitniji sadrzaji, Dom Zdravlja, Vrtici, Samoposluge, Toloska park suma...

U kuci postoje 3 direktne telefonske linije i 2 prikljucka za extra TV. Kuca i dvoriste su potpuno obezbijedjeni video nadzorom, alarmnim sistemom, sistemom uzbunjivanja protiv pozara. Dvoriste je, pored video nadzora, pokriveno i sistemom osvjetljenja i navodnjavanja na tajmer.

U kuci se pored dobrog rasporeda dnevne i spavacih soba, nalaze i radna soba sa bilijarom i bibliotekom, teretana i manja ostava. Na spratu kuce se nalaze dvije manje i dvije velike terase sa kojih se pruza lijep pogled na prekrasno uredjeno dvoriste i okolna brda. A u potkrovlju kuce je jedan odvojen apartman sa kuhinjom i kupatilom.

Geolokacija :

Zainteresovani ste za ovu nekretninu? Ostavite poruku!

Pretraga

Lokacija :Budzet :

Površina :

0 nekretnine su pronađene


PRONOVA NEKRETNINE

Slobode br. 64,
Podgorica, Montenegro

+382 69 300 775
+382 67 011 311
+382 20 213 116

 [email protected]

 Pronova