Pretraga

Lokacija :Budzet :

Površina :

Kuća 400m2 na lijepo sređenom, ograđenom i prostranom dvorištu na obali Morače, najsavremenije opremljena i obezbijeđena, odlična ponuda za bezbijedan i komforan porodični život, 1.5khm od centra grada - Zagorič

Adresa :

Piperska bb
Zagoric
Podgorica
Crna Gora

Finansijske informacije :

Cijena 3 000 € / mjesečno

Detalji :

Terasa 5
Površina 400 m²
Dnevna soba 1
Broj spavaćih soba 4
Trpezarija 1
Broj kuhinja 2
Broj malih kupatila / WC 1
Broj kupatila 3
Garaza Da

Kuća 360m2 + 50m2 (terase) se sastoji od: suteren, prizmelje i visoko potkrovlje (1.80m - početna visina). Plac s kućom 700m2, ograda oko placa (betonska sa kovanim gvožđem sa prednje strane). Kapija ima interfon i kameru (poovezanu na TV sistem).

Kapija za auto - daljinsko otvaranje/zatvaranje - motor; sistem za navodnjavanje dvorišta/travnjaka/prskalice; dvije vanjske česme; dvorišne rasvjete; asfalt i ulična rasvjeta.

Kuća je rađena sa duplim zidovima (giter blok i opeka), izolacionim materijalima, vazdušnim čepom i kanalima za ventilaciju. Spoljnja drvenarija su drvo unutra/aluminijum spolja. Na otvorima na prizemlju postavljene škure (alumnijum). 

Garažna vrata na daljinsko upravljanje.

Sistem za grijanje i hlađenje - integrisan sistem fancooler-a. Podno grijanje u sve prostorije sa keramikom (kuhinje, kupatila/WC, ulazni hol i vešernica).

Sistem obezbjeđenja - alarmni sistem sa automatskom telefonskom dojavom na 5 telefonskih brojeva. Postavljeni senzori u svim prostorijama. Na prozorima suterenskih prosotorija postavljene su rešetke od kovanog gvožđa.

Posebna rasvjea - dnevna soba, centralni hol na prizemlju i spratu, kuhinja u prizemlju posjeduju panik rasvjetu. Telefon, kompjuterska mreža, zemaljska TV i satelitska TV sistem/2 konvertora. Agregatsko napajanje, napajanje pumpe za bunar.

Raspored po nivoima:

Suteren: garaža, kotlarnica, ostava za garederobu, vešernica, kupatilo, kuhinja, ostava za hranu, bilijar sala/teretana, hodnik - kompletna rasvjeta.

Prizemlje: centralni hol i manji hol (podno grijanje), WC, kuhinja, dnevna soba sa kaminom, salon za ručavanje, radna soba, dvije terase - keramika i kvalitetan parket (Brazilska trešnja).

Sprat: kupatilo - tuš kabina i velika hidromasažna kada, spavaća sba (WC/kupatilo, manji garderober) - keramika, podno grijanje, radijator registar, tri spavaće sobe - laminat pod, u jednoj sobi američki plakar.

Geolokacija :

Zainteresovani ste za ovu nekretninu? Ostavite poruku!

Pretraga

Lokacija :Budzet :

Površina :

0 nekretnine su pronađene


PRONOVA NEKRETNINE

Slobode br. 64,
Podgorica, Montenegro

+382 69 300 775
+382 67 011 311
+382 20 213 116

 [email protected]

 Pronova