Pretraga

Lokacija :Budzet :

Površina :

Kuca 550m2 + 350m2 pomocni objekat na placu od 3000m2, luksuzna kuca sa bazenom, idealno za porodični i miran život- Donja Gorica

Adresa :

Donja Gorica bb

Podgorica
Crna Gora

Finansijske informacije :

Cijena 4 000 € / mjesečno

Detalji :

Terasa 6
Površina 550 m²
Površina dvorišta 3 000 m²
Dnevna soba 2
Broj spavaćih soba 5
Trpezarija 1
Broj kuhinja 1
Broj malih kupatila / WC 1
Broj kupatila 4

Novosagradjena luksuzna kuca 550m2 sa pomocnim objektom 350m2 za poslugu i odlozni materijal sa posebnim ulazima, kao i ljetnjikovcem u dvoristu kuce. Na palcu od 3000m2 se nalazi bazen sa sistemom za samostalno preciscavanje vode i osvjetljenjem u osam razlicitih boja, tako da se dobija na dodatnom efektu maksimalnog uzivanja u vecernjim satima. U ljetnjikovcu kraj bazena je postavljen otvoreni sank i odvojeni muski/zenski toaleti, kao i tus kabina.

U dvoristu su zasadjene mnogobrojne vocke, palme kao i zeleni travnjak. Tu se nalaze i betonirane staze. Postavljena je kapija 2m visine sa alarmom i video nadzorom na cijelo dvoriste, kucu i pomocni objekat. U dvoristu je takodje postavljen sistem za navodnjavanje, a u kuci i agregator u slucaju nestanka struje.

Kuca je maksimalno opremljena najsavremenijim i luksuznim gradjevinskim materijalom, kao i tehnikom. Raspored je takav da je u kuci veoma prostrano bez previse hodnika i nosecih stubova, osvijetljena je i izuzetno konforna.

U dnevnoj sobi sa kaminom je postavljen otvoreni sank za pice i odvojena kuhinja. Tu u prizemlju se pored lijepog dnevnog boravka sa svojim tremom i otvorenim pogledom na bazen i dvoriste, nalaze i dvije spavace sobe sa kupatilima i garderoberima. Takodje se nalazi i tehnicka soba, veseraj i toalet. 

U prizemlju je zagarantovan domacinski i ugodan osjecaj i zimi i ljeti, zbog posjedovanja velike prozracnosti i otvorenosti ka dvoristu cijelom stranom dnevnog boravka. 

Izmedju prizemlja i sprata kuce komunikacija je omogucena stepenistem i luksuznim osvjetljenjem. Tu se prostire lijepi salon za odmaranje sa pogledom na prizemlje i takodje dvoriste. Na spratu se nalaze dvije spavace sobe sa svojim garderoberima i kupatilom, i jedan samostalni apartaman sa garderoberom i kupatilom.

Kuca je projektovana namjenski za idealan odmor i miran porodicni zivot sa svim sigurnosnim alarmima i sistemima koji prizaju dodatnu udobnost i konfor.

Geolokacija :

Zainteresovani ste za ovu nekretninu? Ostavite poruku!

Pretraga

Lokacija :Budzet :

Površina :

0 nekretnine su pronađene


PRONOVA NEKRETNINE

Slobode br. 64,
Podgorica, Montenegro

+382 69 300 775
+382 67 011 311
+382 20 213 116

 [email protected]

 Pronova