Pretraga

Lokacija :Budzet :

Površina :

Kupite nepokretnost

Ne čekajte da kupite nekretninu, kupite istu i čekajte. Živimo u vremenu kada nam poslovne banke na depozite po viđenju i oročene depozite ne pbračunavaju, ili obračunavaju vrlo malu kamatu. S toga držati novac u banci možda bi bilo logično jedino zbog sigurnosti. Ali vidimo da nas svakodnevni događaji demantuju da su nam čak i depoziti sigurni. Zato vam predlažemo da svoj novac pametno ulažete u nekretnine. I to u nekretnine koje vam mogu ostvariti profit. Profit se sa sopstvenim nekretninama može ostvariti na nekoliko načina, zavisno kakve i na kojoj lokaciji ste iste kupili. Postoje nekretnine koje svojim vlasnicima donose profit kroz izdavanje . Svjedoci smo da je tržište nekretnina u Podgorici u na Crnogorskom primorju u stalnom usponu. Skoro da ne prođe dan a da se Agenciji obrati klijent sa upitom za kupovinu ili zakup kuće ili stana. Zbog toga je pametan izbor novac uložiti u kupovinu nekretnine koju možete izdati u zakup i tako mjesečno ostvarivati lijep prihod. Takođe tako kupljenoj nekretnini raste vrijednost i vi na uloženi novac imate obezbijeđen ekstra profit ukoliko se odlučite da svoju nekretninu prodate. Zato ne čekajte nego kupite nekretninu na vrijeme. Vaše je samo da pozovete naš tim

i ostalo je naša briga.

PRONOVA NEKRETNINE.

Cijene nekretnina u padu

Cijene nekretnina u svijetu su u trendu pada. U ovom članku analiziraju se uzroci pada cijena, kao i cijene nekretnina u zemljama regiona.

Indeks globalnih cijena stambenih jedinica u svijetu u završnici 2014. godine, po prvi put od 2012. godine, je smanjen i to za 0.6 odsto.

Cijene nekretnina u Crnoj Gori

Tržište nekretnina u Crnoj Gori je oduvijek bilo veoma atraktivno.

U Crnoj Gori je za stan potrebno od 600 do 2.500 eura, zavisno od lokacije, dok superluksuzne nekretnine na primorju koštaju od 6.000 do 8.000 eura po kvadratu.

Crna Gora je.....

BBC je objavio nedavno još jedan tekst o Crnoj Gori u kome se govori o “povratku crnogorskog primorja i o tome da je obala ponovo pokretačka snaga zemlje, sa povećanim brojem turista".

“Jedna od najmanjih zemalja Evrope mamila je dugo sa 295 kilometara svoje obale, koja je dom tihim ribarskim selima, sjajnim turističkim gradovima, pejzažima koje je priznao UNESCO, kao i ostacima venecijanskih tvrđava”,piše u tekstu. 

Stanje trziste nekretnina u CG

Crna Gora nalazi se u 20 najboljih destinacija pogodnih za investiranje u nekretnine, podaci su britanskog lista "Telegraf".

U kratkom tekstu, Crna Gora se navodi kao jedna od rijetkih zemalja u kojoj broj turista konstantno raste, a sve to, kako navode, pokazuju i podaci Svjetskog savjeta za putovanja i turizam.

Pretraga

Lokacija :Budzet :

Površina :

0 nekretnine su pronađene


PRONOVA NEKRETNINE

Slobode br. 64,
Podgorica, Montenegro

+382 69 300 775
+382 67 011 311
+382 20 213 116

 [email protected]

 Pronova